11ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο 14-16/6/2019 Αθήνα

11o Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο – «Θεωρία και κλινική στην ψυχιατρική Παιδιού & Εφήβου: Ανιχνεύοντας τις νέες ψυχοπαθολογίες»

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου – 16 Ιουνίου 2019 στην Ιατρική Σχολή Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Αθήνα.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω τη διοργάνωση του 11ου Πανελληνίου Παιδοψυχιατρικού Συνεδρίου με θέμα: «Θεωρία και κλινική στην ψυχιατρική Παιδιού και Εφήβου: Ανιχνεύοντας τις νέες ψυχοπαθολογίες», που θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της European Society for Child & Adolescent Psychiatry (ESCAP), στις 14-16 Ιουνίου 2019, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Προσβλέπουμε σε ένα συνέδριο δημοκρατικό, ανοικτό στον επιστημονικό διάλογο με το βλέμμα στραμμένο στις ψυχικές ανάγκες του σύγχρονου κόσμου των νέων μας. Στην προσπάθειά μας αυτή προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους παιδοψυχιάτρους, καθώς και όλους τους συναδέλφους των άλλων ειδικοτήτων και κλάδων, συνεργάτες μας στο καθημερινό έργο προάσπισης της ψυχικής υγείας, να συμμετάσχουν ενεργά στις εργασίες του συνεδρίου μας.

Για το σκοπό αυτό:

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους θεσμικούς φορείς, επιστημονικούς και κοινωνικούς, του χώρου μας για ενεργό συμμετοχή υπό την μορφή συμποσίων, ομάδων εργασίας, και υποβολής επιστημονικών εργασιών. Ως εκ τούτου περιμένουμε τις προτάσεις σας για στρογγυλές τράπεζες σύμφωνα με την θεματολογία του Συνεδρίου.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την ενεργό συμμετοχή και στήριξη όλων σας θα πραγματοποιήσουμε ένα επιτυχημένο και χρήσιμο συνέδριο.

 

Με τιμή

Καθηγητής Δημήτρης Κ. Αναγνωστόπουλος Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΕΕ

Διευθυντής της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής, Ιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση