Πανδημία COVID-19: Διαδικτυακή Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας – 10.4.2020

Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι,

 Εκ μέρους του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ACG, ευχόμαστε σε όλους υγεία και ταχεία έξοδο από την κρίση, με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες.

Η τρέχουσα πανδημία έχει ανατρέψει πολλές πτυχές της προσωπικής, επαγγελματικής και κοινωνικής μας ζωής. Η ομάδα του IPH εξακολουθεί να εργάζεται για την προώθηση των σκοπών του, την ενημέρωση του κοινού για τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα Δημόσιας Υγείας.

Προσαρμοζόμενοι στις νέες συνθήκες, επανεκκινούμε, τροποποιημένο, τον 5ο Κύκλο Διαλέξεων που διεκόπη, καθώς εφαρμόζουμε τα μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης και #μένουμεσπίτι. Στο πλαίσιο αυτό, με διαδικασία τηλεδιάσκεψης, οργανώνουμε Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας με θέμα: Πανδημία COVID-19 που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου 2020 και ώρα 18:30.

Εξέχοντες εισηγητές, υπό τον συντονισμό του Καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη, θα αναφερθούν στον SARSCoV-2, τη νόσο που προκαλεί COVID-19, τα μέτρα προστασίας, τις διαθέσιμες διαγνωστικές και θεραπευτικές επιλογές, την τρέχουσα έρευνα, καθώς και την εκτιμώμενη προοπτική. Παράλληλα, με απλό, κατανοητό, επιστημονικό λόγο θα προσεγγίσουν ερωτήματα που μας απασχολούν προκειμένου να διευκρινίσουν τις συχνά αντικρουόμενες απόψεις ή οδηγίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπο το κοινό.

Για να παρακολουθήσετε τη Συζήτηση διαδικτυακά, μπορείτε να συνδεθείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο www.livemedia.gr/iphcovid19 είτε μέσω ζωντανής μετάδοσης από τη σελίδα μας SMOKEFREEGREECE στο Facebook (η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 10/4/2020, ώρα 18:30).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση